CRÒNICA I FOTOGRAFIES DEL PRIMER TORNEIG 12h ESPORLES V.C.

Van ser unes 12h intenses amb moltes rialles, moltes ganes de donar-ho tot a cada punt, molt de voleibol!
Tot i que cada equip va fer uns 12 partits de 15 minuts (més o menys) hem de destacar que en totes les lligues, a l’hora de lluitar en els darrers partits de la primera lligueta de tots contra tots i en les semifinals i les finals, els jugadors i jugadores ens van demostrar les ganes de lluitar fins al final, ens van donar voleibol amb bona actitud, intensitat de joc, educació…, entre moltes altres coses!
Per això, esperem que l’any que ve poguem ser més i que vagi tot molt millor!

Per altre banda, agrair a tots els col.laboradors i sponsors que ens van ajudar a que fos possible aquesta jornada esportiva. I també a tota la gent que va venir a animar i ens ha donat la seva opinió del torneig per poder millorar per a l’any que ve.

Aquí vos deixam un parell de moments del torneig nocturn realitzat!

AMUNT ESPORLES

 

 

Autor entrada: ESPORLES V.C.