INICIAM LA PREPARACIÓ FÍSICA PER AQUESTA TEMPORADA.

S’acaba l’estiu i junt això les ganes de començar a posar el motors del nostre cos en marxa una vegada més per poder practicar, l’esport que ens apaciona, amb forces i ilusió.

Els equips sènior i juvenils ja han iniciat la pretemporada. Les juvenils el primer dia d’entrenament vàren rebre la sessió per part d’un molt bo preparador físic que tenim al poble. En Biel Font. Ell ens va ensenyar com executar una sèrie de exercicis, ens va fer un exemple d’una sessió de pretemorada que seguirem posant en pràctica per tal de començar la lliga amb un estat físic òptim per evitar lesions i tenir un molt bon rendiment durant la lliga. Moltes gràcies per tota la ajuda oferida Biel.

En el cas de voler venir a provar de entrenar amb nosaltres, al club hi ha lloc per a més jugadores  que seran rebudes amb els braços obert.

Després dels mesos de volei platja, de gelats, de relax, vacacions amb calor, etc.. els entrenaments de les diferents categories començen els dies següents:

  • LES JUVENILS I SÈNIORS: Dia 30 d’agost a les 18 i 20h respectivament al pavelló de l’escola.
  • LES INFANTIL : Dia 3 de  16 a 18h al pavelló de l’escola.
  • LES CADETS : Dia 3 de 16 a 18h al pavelló de l’escola.
  • ESCOLETA : Començarà en començar les activitats extraescolars la darrera setmana de setembre-primera d’octubre (falta confirmar)

Si no tens equip i t’animes a venir a provar  jugar a volei amb nosaltres, no ho dubtis. Posa’t en contacte amb nosaltres i tot d’una que ens sigui possible t’informarem de tot el que sigui necessari

 

Amunt Esporles V.C.!

Autor entrada: ESPORLES V.C.